Velkommen til Høvdingebold torsdag den 8. oktober 2020

KOM PÅ BANEN – OG VÆR MED TIL AT GIVE UDSATTE BØRN OG UNGE EN GRATIS PLADS I ESBJERGS FORENINGSLIV

Nu har I chancen for at få en sjov aften med høvdingebold, kampråb og fuldt blus under sammenholdet – hvor I samtidigt er med til at give nogle af byens udsatte børn og unge under 25 år mulighed for at blive en del af fællesskabet i én af Esbjergs foreninger.

Høvdingeboldstævne, Torsdag den 8. oktober 2020, kl. 16.00 – 20.00 i EFI-Hallerne,
Sportsvej 21,6705 Esbjerg Ø

Sæt et hold og puds fjerene. Jeres hold skal have 6 spillere og op til 3 udskiftere. I har brug for en kastestærk høvding, en kølig taktiker med overblik og en solid griber, der kan sætte modstanderne ud af spil – og gerne et godt heppekor. I kommer til at kæmpe mod nogle af Fritidsbutikkens andre samarbejdspartnere.

Fritidsbutikken er et lokale i EFI-hallerne, som har åbent hver onsdag og torsdag eftermiddag, hvor man kan få vejledning om aktiviteter i lokalområdet. Bag Fritidsklubben står en række sociale tilbud og foreninger, som alle gør en indsats for udsatte børn og unge. Blandt andet Esbjerg Firmaidræt, Aktiv Fritid, Bydelsprojekt 3i1, Natteravnene, Local-Up, Recovery Bulls, Familieteamet, foreninger i byen og Medvind i Østerbyen.

Tilmelding

Esbjerg Firmaidræt

Sportsvej 21
6705 Esbjerg Ø
Tlf. 2324 0470
E-mail: info@esbjerg-firmaidraet.dk